A CONSTRUMA szakkiállítás, a hazai építőipar szakmai csúcstalálkozója 2024 április 10-12. között került megrendezésre, ahol az építőipar jelenlegi és jövőbeli kihívásaira keresték a választ az ide érkező szakemberek, magánemberek. Mint minden, a szakmában releváns szereplőnek, a CHS Energetikának is ott volt a helye.

Standunknál számos termékkel, Huawei és Deye inverterekkel és energiatárolókkal, valamint érdekes programokkal vártuk a hozzánk látogatókat. Ilyen volt például, az Okos pontunk, a kerekasztal beszélgetés kitelepülésünk pénteki napján, ahol a jelenlegi kihívásokra kerestük a választ 6 meghívott szakértővel együtt. Emellett a tavalyihoz hasonlóan ezalkalommal is kimaradhatatlan részét képezte a standunknak szerencsekerekünk, ahol értékes nyeremények kerültek kiosztásra.

Energia fogyasztás okosan

Napjainkban számos energetikai kihívással szembesülünk, melyek miatt egyre fontosabbá válik az energia optimalizációjának fontossága. Ezért az idei standunkon nagy érdeklődést váltott ki Okos pontunk, bemutatva a Beenergy Smart Boxot, mellyel Beenergy energiatárolóját okosítva további költségcsökkentő és kényelmi funkciókhoz férhet hozzá. Széles körű integrációs képességével okosított energiatárolójával a legtöbb otthoni vagy vállalati intelligens-rendszerekhez csatlakozhat. Modern és felhasználóbarát dashboard segítségével egyszerűen tekintheti át otthona vagy vállalata fogyasztását. Ráadásul ChatGPT integrációs képességével tovább bővítheti okosított energiatárolója funkcióit.

Egy asztalnál a szakértőkkel

Utolsó napunkon megtartottuk a kerekasztal beszélgetésünket, ahol Dr. Szabó Gergellyel a Bán S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Irodától, Betléri Zoltánnal az Ecorisk Kft-től, Hevér Tündével, a Hitelek Házából, Kovács Attilával az Assix Intersolar Kft.-től, Novák Szabolccsal a Solarexpress Kft.-től, illetve nem utolsó sorban Csapó Dániellel a Planergy Solution Kft.-től vitattuk meg a megújuló energia jelenlegi trendjeit és jövőbeli kihívásait.

A megújuló energia szektor különböző területeiről érkezett résztvevők az alábbi témákban osztották meg gondolataikat és tapasztalataikat:

  • Várható jogszabályi változások
  • EKR specifikációi
  • Finanszírozási lehetőségek (0%-os hitel KKV-k részére)
  • Múlt, jelen, jövő

Ha idén lemaradt, jövőre mindenképpen fontolja meg a részvételét, hiszen a helyszínen a legújabb termékekkel és szolgáltatásokkal, valamint a piac ismert szakértőivel találkozhat. A 43. Construma kiállítás 2025. április 9-13-án kerül majd megrendezésre.


Kérje szakértőnk segítségét, lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva, vagy keressen elérhetőségeinken a +36 20 953 1051-as telefonszámon vagy solar@chs.hu email címen!