Inverterek

Az inverter a napelem rendszer legfontosabb alkatrésze. Ez a szerkezet átalakítja a panelek által termelt egyenáramot szinuszos váltakozóárammá, mely a hálózat számára fogadható. Védelmi és biztonsági funkciókat is ellátnak a rendszer munkájában.

Huawei inverterek

A Huawei vezető intelligens PV-megoldásokat kínál, amelyek több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a digitális információs technológiában. Az AI és a Cloud integrálásával a Huawei számos új IKT-technológiát beépít a PV-be az optimális áramtermelés érdekében, ezáltal a naperőmű rendkívül hatékony, biztonságos és megbízható lesz intelligens O&M és Grid támogató képességekkel, és megalapozza a napenergia-technológiát. A napenergia hasznosításának javításával a Huawei több millió lakost és több száz iparágat tudott energiával ellátni világszerte.

SolaxPower inverterek

A 2010-ben megalakult Solax Power egy évről évre növekedő, világszerte elismert nemzetközi vállalat, amelynek irodái több országban is megtalálhatók. A cég növekedése tükrözi a megújuló energiatermékek iránti növekvő keresletet az egész világon. A Solax Power arra törekszik, hogy továbbra is a napenergia-forradalom élvonalában legyen, óriási elkötelezettséggel a kutatás és fejlesztés mellett, biztosítva, hogy termékei továbbra is piacvezető megoldások maradjanak.

Deye inverterek

A Ningbo Deye kínai high-tech cégnek a leányvállalata a Deye Group, ami pár év alatt a napenergia inverterek globális piacának jelentős szereplőjévé vált. A Deye inverterei egyaránt kiszolgálják a lakossági és kereskedelmi igényeket is, mivel nagy teljesítménye lehetővé teszi, hogy minden hálózattípushoz csatlakoztathatjuk. Hálózat meghibásodása esetén átveszi otthonunk eszközeinek áramellátását is, így igazán biztonságban érezhetjük magunkat a Deye invertereivel. A Deye elkötelezett a kutatás és az új csúcstechnológiák fejlesztése mellett, fókuszában a termékeik megbízhatósága és biztonságos használata áll.

Fronius inverterek

Az 1945-ben egyszerű egyéni vállalkozásként útjára indult Fronius mára az iparág nélkülözhetetlen vállalatává vált, a családi vállalatként indult regionális szakértői szervizből globális szereplővé fejlődött.  A Fronius a termékeivel váltóárammá alakítja a napenergiát, új energiával látja el az akkumulátorról működő intralogisztikai járműveket, és forradalmi hegesztési eljárásokhoz használja a dugaszoló aljzatból származó áramot. Számos termékük rendkívül összetett szoftvermegoldásokon alapul, adatkezelési rendszereik és alkalmazásaik felhasználóbarátok.

SolarEdge inverterek

A 2006-ban alapított SolarEdge kifejlesztette az egyenáramra optimalizált inverter megoldást, amely megváltoztatta a fotovoltaikus rendszerek energiatermelésének és kezelésének módját. A SolarEdge intelligens inverteres megoldás maximalizálja az energiatermelést, miközben csökkenti a PV rendszer által előállított energia költségét. A vállalat pénzügyi ereje, stabilitása és csúcstechnológiája által a az iparágvezető telepítők, integrátorok, energiapiaci szereplők preferált partnerévé vált.

SMA inverterek

Az SMA rendszer bármikor bővíthető, rugalmasan a saját igényeiknek megfelelően alakítható. Felhasználóbarát alkalmazáson keresztül személyre szabható a szolgáltatás, így felügyelhető az otthonunk energiafelhasználása és akár elektromos jármű töltését is szabályozhatjuk a távolból. Az akkumulátor inverter és az SMA hibrid vezérlő automatikusan újraindíthatja a hálózatot másodperceken belül az akkumulátorból és a megújuló energiatermelőkből származó energiával, még akkor is, ha nem tervezett áramkimaradás következik be akár otthonunkban vagy a közüzemi hálózatban.

Inverter kínálatunk