Inverterek

Az inverter a napelem-rendszer legfontosabb része, hiszen a napenergiát váltóárammá alakítja át, ezért kínálatunkban kizárólag olyan minőségi inverterek találhatóak meg, melyekre tartósan, bármikor számíthat.   

Inverter márkáink:

Deye inverterek

A Deye hibrid inverterei innovatív technológiájukkal optimalizálják a napenergia használatát. Hatékony, megbízható és környezetbarát megoldás az önálló energiaellátáshoz!

Huawei inverterek

Maximális hatékonyság, intelligens vezérlés és hosszú élettartam. A Huawei inverterei könnyen telepíthetőek és karbantarthatóak, hatékony működésükkel pedig hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz.

SMA inverterek

Az SMA Solar inverterekhez tartozó applikáció lehetővé teszi a személyre szabott energiafelhasználást, és akár az elektromos járművek távoli töltését. Szükség esetén az akkumulátor inverter és a hibrid vezérlő automatikusan újraindítja a hálózatot az akkumulátorból, váratlan áramkimaradás esetén is.

SolarEdge inverterek

A SolarEdge által kifejlesztett egyenáramra optimalizált inverter új szintre emelte a fotovoltaikus rendszerek energiaelőállítását. Az intelligens SolarEdge inverter úgy maximalizálja az energiatermelést, hogy közben optimalizálja a költségeket.

Solax inverterek

A SolaX Power termékei kiemelkedően hatékonyak, és felhasználóbarát, felhőalapú integrációval rendelkeznek. A SolaX Power inverterek támogatják a hagyományos és hibrid napelem rendszereket, beleértve az akkumulátoros megoldásokat is.

Fronius inverterek

A Fronius termékei fejlett szoftveres megoldásokra épülnek, adatkezelő rendszerei és alkalmazásai könnyen kezelhetőek. Integrált hűtési megoldásokkal, valamint Multi-Power Point Tracking (MPPT) technológiával együttesen maximalizálja az energiahatékonyságot.

Tegye meg a következő lépést

Lakossági és vállalati ügyfélként
Kérjen ajánlatot, szakértőink pedig segítséget nyújtanak
a céljaihoz legjobban illő napelem-rendszer
kiválasztásában.
Kivitelezőknek
Ismerje meg napelem kínálatunkat, regisztráljon díjmentesen CHS Energetika partnerként, és értesüljön az elsők között újdonságainkról és ajánlatainkról.


Rólunk

A CHS Hungary Kft. közel 30 éve visszatekintő múltjával a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora. Üzletágainak egyike a CHS Energetika, amely a hazai megújuló energia piac egyik legismertebb nagykereskedéseként napelemek, inverterek, energiatárolók és egyéb, a kivitelezéshez nélkülözhetetlen eszközök értékesítésével foglalkozik. 

Elérhetőségek

2040 Budaörs, Vasút utca 15.
+36 20 953 1051
solar@chs.hu
www.solar.hu

© 2024 – CHS Hungary Kft.