Inverterek

Az inverter a napelem rendszer legfontosabb alkatrésze. Ez a szerkezet átalakítja a panelek által termelt egyenáramot szinuszos váltakozóárammá, mely a hálózat számára fogadható. Védelmi és biztonsági funkciókat is ellátnak a rendszer munkájában.

Huawei inverterek

A Huawei vezető intelligens PV-megoldásokat kínál, amelyek több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a digitális információs technológiában. Az AI és a Cloud integrálásával a Huawei számos új IKT-technológiát beépít a PV-be az optimális áramtermelés érdekében, ezáltal a naperőmű rendkívül hatékony, biztonságos és megbízható lesz intelligens O&M és Grid támogató képességekkel, és megalapozza a napenergia-technológiát. A napenergia hasznosításának javításával a Huawei több millió lakost és több száz iparágat tudott energiával ellátni világszerte.

SolaxPower inverterek

A 2010-ben megalakult Solax Power egy évről évre növekedő, világszerte elismert nemzetközi vállalat, amelynek irodái több országban is megtalálhatók. A cég növekedése tükrözi a megújuló energiatermékek iránti növekvő keresletet az egész világon. A Solax Power arra törekszik, hogy továbbra is a napenergia-forradalom élvonalában legyen, óriási elkötelezettséggel a kutatás és fejlesztés mellett, biztosítva, hogy termékei továbbra is piacvezető megoldások maradjanak.

Fronius inverterek

Az 1945-ben egyszerű egyéni vállalkozásként útjára indult Fronius mára az iparág nélkülözhetetlen vállalatává vált, a családi vállalatként indult regionális szakértői szervizből globális szereplővé fejlődött.  A Fronius a termékeivel váltóárammá alakítja a napenergiát, új energiával látja el az akkumulátorról működő intralogisztikai járműveket, és forradalmi hegesztési eljárásokhoz használja a dugaszoló aljzatból származó áramot. Számos termékük rendkívül összetett szoftvermegoldásokon alapul, adatkezelési rendszereik és alkalmazásaik felhasználóbarátok.

SolarEdge inverterek

A 2006-ban alapított SolarEdge kifejlesztette az egyenáramra optimalizált inverter megoldást, amely megváltoztatta a fotovoltaikus rendszerek energiatermelésének és kezelésének módját. A SolarEdge intelligens inverteres megoldás maximalizálja az energiatermelést, miközben csökkenti a PV rendszer által előállított energia költségét. A vállalat pénzügyi ereje, stabilitása és csúcstechnológiája által a az iparágvezető telepítők, integrátorok, energiapiaci szereplők preferált partnerévé vált.

Inverter kínálatunk