Energiatárolók

Tárolja megtermelt napenergiáját, és használja fel akkor, amikor otthonának vagy a vállalkozásának a legnagyobb szüksége van rá. Professzionális energiatárolóink közül megtalálja azt, amely a zavartalan mindennapokhoz elengedhetetlen. 

Energiatároló márkáink:

Beenergy energiatároló

A Beenergy energiatárolók egyszerűen integrálhatóak különböző energiaellátási rendszerekbe, hozzájárulva a hálózat hatékonyabb működéséhez. Beenergy Smart Box-szal együtt kompatibilis a legtöbb okos-otthon rendszerrel.

Deye energiatároló

A Deye energiatároló ideális napelemes rendszerek kiépítéséhez. LFP akkumulátoraik révén hosszútávú megoldást kínálnak, moduláris szerkezetükkel és intelligens tulajdonságaikkal emelkednek ki.

Huawei energiatároló

A Huawei energiatárolók innovatív megoldást kínálnak, magas hatékonysággal és intelligens hálózatkezeléssel. A kiváló minőségű akkumulátorok garantálják a hosszú élettartamot, az energia optimális tárolását és felhasználást.

Ecoflow energiatároló

Az EcoFlow energiatárolók kompakt méretük ellenére rendkívüli teljesítményt nyújtanak, az akkumulátoriparban szerzett tapasztalatoknak köszönhetően. Az EcoFlow energiatárolói hordozhatóságuk és univerzális felhasználhatóságuk miatt innovatív energiaellátási megoldást nyújtanak.

Tegye meg a következő lépést

Lakossági és vállalati ügyfélként
Kérjen ajánlatot, szakértőink pedig segítséget nyújtanak
a céljaihoz legjobban illő napelem-rendszer
kiválasztásában.
Kivitelezőknek
Ismerje meg napelem kínálatunkat, regisztráljon díjmentesen CHS Energetika partnerként, és értesüljön az elsők között újdonságainkról és ajánlatainkról.


Rólunk

A CHS Hungary Kft. közel 30 éve visszatekintő múltjával a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora. Üzletágainak egyike a CHS Energetika, amely a hazai megújuló energia piac egyik legismertebb nagykereskedéseként napelemek, inverterek, energiatárolók és egyéb, a kivitelezéshez nélkülözhetetlen eszközök értékesítésével foglalkozik. 

Elérhetőségek

2040 Budaörs, Vasút utca 15.
+36 20 953 1051
solar@chs.hu
www.solar.hu

© 2024 – CHS Hungary Kft.