Napelemek

Napelem paneljeink minden esetben a piacon elérhető legjobb minőséget képviselik, és hosszú távon nyújtanak megoldást, legyen szó lakossági, vállalati vagy akár közüzemi használatról. 

Napelem márkáink:

Risen napelemek

A Risen Energy kínálatában megtalálhatóak a monokristályos napelem modulok, magas teljesítményüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra. Céljuk, hogy a technológiai innováció révén javítsák az energiastruktúrát és az emberek életminőségét.

DAH Solar napelemek

A DAH Solar napelemek optimális teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítanak, ideálisak otthoni és kereskedelmi napelemrendszer kialakításához. A telepítésük egyszerű, bármilyen tetőre könnyedén felszerelhetőek. Egyedülálló a keret nélküli napelemük, mely megakadályozza a szennyeződések felgyűlését a keret pereme mentén.

Tegye meg a következő lépést

Lakossági és vállalati ügyfélként
Kérjen ajánlatot, szakértőink pedig segítséget nyújtanak
a céljaihoz legjobban illő napelem-rendszer
kiválasztásában.
Kivitelezőknek
Ismerje meg napelem kínálatunkat, regisztráljon díjmentesen CHS Energetika partnerként, és értesüljön az elsők között újdonságainkról és ajánlatainkról.


Rólunk

A CHS Hungary Kft. közel 30 éve visszatekintő múltjával a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora. Üzletágainak egyike a CHS Energetika, amely a hazai megújuló energia piac egyik legismertebb nagykereskedéseként napelemek, inverterek, energiatárolók és egyéb, a kivitelezéshez nélkülözhetetlen eszközök értékesítésével foglalkozik. 

Elérhetőségek

2040 Budaörs, Vasút utca 15.
+36 20 953 1051
solar@chs.hu
www.solar.hu

© 2024 – CHS Hungary Kft.