Kiegészítők

Széles kiegészítői kínálatunkban mindent egy helyről szerezhet be, amelyre napelem-rendszer telepítésénél szüksége lehet.

Kiegészítő márkáink:

Rauli kiegészítők

A Rauli tartószerkezetei és kiegészítői prémium és stílusos megoldást kínálnak a napelemek telepítéséhez. Könnyen és gyorsan felszerelhetők, esztétikus megjelenésük kiegészíti a napelemeket.

Profinal kiegészítők

A Profinal rögzítő elemei saját fejlesztésűek, tervezésűek és gyártásúak. Kiválóan illeszkednek a különböző tető és fedés típusokhoz, a prémium alumínium biztosítja a korrózióállóságot és garantálja a termékek tartósságát.

Hager kiegészítők

A Hager speciális kiegészítői lehetővé teszik a méretpontos illesztést és a stabil rögzítést. A mérőeszközök, kompakt megszakítók, valamint az energiagazdálkodási rendszerei hozzájárulnak a napelemes rendszer fokozott biztonságához.

Legrand kiegészítők

A Legrand fotovoltaikus termékei biztosítják a rendszerek védelmét, előre konfigurált megoldásokat kínál. Ezekkel az eszközökkel megelőzhető az elektromos túlfeszültség és megvédik a berendezéseket a káros hatásoktól.

Tendersolar kiegészítők

A Tendersolar konzolai minden tetőtípushoz, így a zsindelyes tetőkhöz is, tökéletesen illeszkedő megoldásokat kínál. Az állítható konzolok könnyen integrálhatók és alkalmazkodnak a különböző szerelési igényekhez.

Santon kiegészítők

A Santon kiegészítők kiemelkednek fejlett biztonsági kapcsolótechnológiájukkal, melynek központi eleme a biztonsági leválasztó. Tűz esetében automatikusan szünetelteti az egyenáramú áramkört, megelőzve ezzel a további károkat.

Tegye meg a következő lépést

Lakossági és vállalati ügyfélként
Kérjen ajánlatot, szakértőink pedig segítséget nyújtanak
a céljaihoz legjobban illő napelem-rendszer
kiválasztásában.
Kivitelezőknek
Ismerje meg napelem kínálatunkat, regisztráljon díjmentesen CHS Energetika partnerként, és értesüljön az elsők között újdonságainkról és ajánlatainkról.


Rólunk

A CHS Hungary Kft. közel 30 éve visszatekintő múltjával a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora. Üzletágainak egyike a CHS Energetika, amely a hazai megújuló energia piac egyik legismertebb nagykereskedéseként napelemek, inverterek, energiatárolók és egyéb, a kivitelezéshez nélkülözhetetlen eszközök értékesítésével foglalkozik. 

Elérhetőségek

2040 Budaörs, Vasút utca 15.
+36 20 953 1051
solar@chs.hu
www.solar.hu

© 2024 – CHS Hungary Kft.